Mengenai Kami

Selamat datang ke www.bellady.com, sumber nombor satu anda untuk semua perkara tentang kesihatan & kecantikan wanita. Kami berdedikasi untuk memberikan anda yang terbaik dari timur & barat, dengan tumpuan pada kebolehpercayaan, hasil dan keunikan.

Ditubuhkan pada awal tahun 2020 oleh Dato’ Sri Zul Azmi & isteri tersayang Datin Sri Azyyati, BELLADY telah melangkah jauh dari permulaannya sebagai satu idea di rumah kepada sebuah kilang dan bangunan pejabat seperti sekarang. Pada permulaan, minat pasangan ini terhadap kecantikan & kesihatan mendorong mereka untuk melakukan penyelidikan yang mendalam dan mereka mendekati individu yang berfikiran sama dan saling bertukar-tukar fikiran & pendapat. 

Ini memberikan dorongan kepada mereka untuk berkerja keras dan memberikan inspirasi untuk mengubah minat mereka menjadi sebuah perniagaan dalam talian yang berkembang pesat. BELLADY kini memberi khidmat kepada pelanggan di seluruh Malaysia dan BELLADY berharap untuk menerokai pasaran Kecantikan & kesihatan antarabangsa serta meletakkan BELLADY sebagai produk terunggul dalam industri ini.

Kami berharap anda menikmati produk kami sama seperti kami berbesar hati untuk menawarkannya kepada anda. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau komen, jangan malu-malu untuk menghubungi kami di info@bellady.com

Yang ikhlas,
Dato’ Sri Zul Azmi bin Abu Hussin & Datin Sri Azyyati Abas

Shopping Cart
Scroll to Top